Lirik Lagu Woro Widowati - Aku Tenang + MP3

Lirik Lagu Woro Widowati - Aku Tenang MP3

INFORMASI
JudulAku Tenang
PenyanyiWoro Widowati
Penulis LaguWahyu dan Raply
LabelPT. Media Musik Proaktif
Rilis11 Juni 2020
GenrePop


LIRIK

Pengenku siji, nyandhing kowe saklawase
Ra ana wong liya sing iso misahake
Cukup sliramu gawe atiku tenang
Ra bakal ilang merga kowe sing tak sayang

Sumilire angin dalu iki
Kelingan esemmu dhek wingi
Tansah kegawa nganti saiki
Ra bisa ilang nganti kegawa ngimpi

Wis suwe aku ngenteni kowe
Nganti saiki iso dadi siji
Mung kowe sing purun nampa apa kahananku
Matur suwun, tresnamu mung kanggo aku

Pengenku siji, nyandhing kowe saklawase
Ra ana wong liya sing iso misahake
Cukup sliramu gawe atiku tenang
Ra bakal ilang merga kowe sing tak sayang

Sumilire angin dalu iki
Kelingan esemmu dhek wingi
Tansah kegawa nganti saiki
Ra bisa ilang nganti kegawa ngimpi

Wis suwe aku ngenteni kowe
Nganti saiki iso dadi siji
Mung kowe sing purun nampa apa kahananku
Matur suwun, tresnamu mung kanggo aku

Pengenku siji, nyandhing kowe saklawase
Ra ana wong liya sing iso misahake
Cukup sliramu gawe atiku tenang
Ra bakal ilang merga kowe sing tak sayang

Pengenku siji, nyandhing kowe saklawase
Ra ana wong liya sing iso misahake
Cukup sliramu gawe atiku tenang
Ra bakal ilang merga kowe sing tak sayang
--------------

VIDEO CLIP
Buka Komentar